19 июл. 2007 г., 09:12

ВЕРЕН ПЪТ 

  Поэзия
447 0 6
Не може никой ни плач, ни радост
от моя кратък живот да отнеме!
Или горд пламък да угаси без време!

Вървя по своя път с патос,
не захвърлям свойта младост!
Повтарям същите стъпки
и зная, че са без грях дръзки!

Не живея с недомлъвки
или с жалки огризки "мръвки".
От "пате грозно" всичко с песен
и с жар превръщам в лебед снежен!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??