Вали и сякаш времето навън е спряло,
Елените препускат в коледната нощ.
С шейната пъргава, разлели като одеало
Ефирност нежна, коледен разкош.
Лицето ти сияе от усмивка самодива,
Изгряла топло с аромата на живот.
Празнуваш днес, а Коледа е тъй красива,
Разперила криле и пръскаща любов.
А в този миг, аз тихо ти желая
Здравето, най-важното в света.
Не спирай да се смееш и мечтаеш -
Истински е онзи, който вярва в чудеса.
Ценното е вътре в тебсамия,
И вярвай, ще дойде ден, ще го откриеш!
Весели празници на всички!
Пожелавам ви много емоции, успехи и любов!
Обичам ви!
© Сияна Георгиева Все права защищены
с много обич за теб , Сияна.