Край горичка тича весела рекичка.
На полянка скачат весели козички,
хрупат тревица, пият водица.
Весели дечица берат цветя,
скачат, тичат и се веселят,
смях, веселие и радост.
Щастлива майка, весели деца,
красиви думи изрича моята душа.
© Онур Реджеб Все права защищены