10 нояб. 2007 г., 11:23

Вглъбена и милостива 

  Поэзия » Другая
888 0 5

Обичам болката от неосъществените желания.

Да се потапям в хладния бързей на тъгата

от непоправимите неща.

Да ме боли за всяка скъпа загуба

и да се надявам,

че тогава ще засвети старостта

с една вглъбена и милостива красота,

в която страшното е за мене само...

 

© Свилен Бинев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??