30 июл. 2011 г., 18:46

Виж, момиче 

  Поэзия » Любовная
772 0 12

 

 

ВИЖ, МОМИЧЕ,

 

ако днеска ей така, помежду другото,

намериш време да се вслушаш във сърцето си

и то ти занарежда, че си много хубава,

и че си истинска принцеса –

повярвай му!

То днес ще пее мойте песни.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??