Виждам, че бързаш,
помогни да сляза.
Пръстта, която виждаш
тъпчѝ здраво с краката.
Камък и снимка черно-бяла,
може името с червило.
Луната се показва,
тичай момиче мило.
Камбаната бие ли...
това е време за раздяла.
Имам място в гроба,
за теб отляво, мила.
...само, че сърцето,
червеи го изядоха.
Ст. Русев
© Станислав Русев Все права защищены
Поздрави за юбилея!