Виждам го Господ пред мен.
Безплътен и мълчалив като сянка.
Мълчалив. Мълчалив.
Аз не съм пророк.
При мене ангели не идваха.
Гласа им никога не чух.
При мене идваха и още идват демони,
За да поплачат на гърдите ми и да ги погаля.
© Катя Все права защищены