15 мая 2005 г., 02:10

Викинг 

  Поэзия
1051 0 2
Хайде, спри за малко,
хайде, забрави
болки и обиди,
стъпкани мечти.

Ти за кой се мислиш? -
Викинг? Самурай?
Зная, че си силен,
устремен докрай.

Зная, че боли те.
Затова съм тук.
Хайде, усмихни се!
Хубав си така.

Хайде, поплачи си,
свий се на кравай.
Утре пак ще бъдеш
викинг. Самурай.

© Дора Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??