Винаги е време за поезия,
винаги е време за мечти.
Думите покриват всяка лезия –
билки са за страдащи души.
Време е отново за протестите,
щом сърцата още в нас туптят.
Трябва да се борим със гротеската,
ширната по целия ни свят?!
Винаги е време за признания,
винаги е време за любов.
Силата родена в отчаяние,
по е мощна и от Кански зов!
© Данаил Таков Все права защищены