12 апр. 2011 г., 09:23

Винаги твой 

  Поэзия » Философская
904 0 3

О, моя музо небесна,
о, моя светла мечта,
обожавам начина, по който ме караш да се чувствам,
всичкото това време, коeто сме прекарали зазедно,
всички тези наши моменти,
нима щe ги забравя някога,
нима ще спра да те желая,
не това  няма да стане никога,
защото ти и аз сме обречени да бъдем заедно


и до самия край от теб ще пия,


моя любима и нежна,


моя вечна ракия.

© Димо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??