20 сент. 2007 г., 00:27

ВИНО 

  Поэзия
558 0 2
ВИНО

МОЕ ВИНО БУЙНО И ПЕНЛИВО,
ОТ ТЕБ ДА ПИЯ БЕ ОГРОМНА ЧЕСТ.
ОТ АПЕТИТИ ЧУЖДИ БРАНИХ ТЕ РЕВНИВО,
ЗАТОВА ТЕ ИМАМ И ДО ДНЕС.

МОЕ ВИНО СТАРО, ОТЛЕЖАЛО,
ГЛАВА ОТ ТЕБЕ ВЕЧЕ НЕ БОЛИ.
КОЛКО ПЪТИ МУЗА СИ МИ ДАЛО
И ДНЕС У МЕН ТИ ОГЪН ЗАПАЛИ!

ЩЕ ВДИГНА ЧАША, ГЛЪТКА ЩЕ ОТПИЯ
ОТ ТЕЧНОСТТА ТИ НЕОБИКНОВЕНА.
НЕЧУВАНА Е ТВОЯТА МАГИЯ.
АЗ, МОЖЕ БИ, КЪМ ТЕБ СЪМ ПРИСТРАСТЕНА.

МИСЛЯ, ЧЕ ОТ СВОЯ ЕГОИЗЪМ
С ГОДИНИТЕ РАЗВИХ АЛКОХОЛИЗЪМ...

© Дияна Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??