Вино и мечти
Розата, която пръска аромат,
виното, което ме опива,
любовта, която те поддържа млад,
чувството, което ме открива...
Всичко е една мечта на този свят,
тебе търся и не те намирам,
пламъкът в очите мои губи цвят,
все по-трудно себе си разбирам.
В чашата налей ми твоите мечти,
радостта ти в мене да пулсира!
Думите излишни просто забрави!
Вино и мечти – дъхът ми спира!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены