ВИНОТО РАЗДАЙ!
Не изпивай чашата до край,
когато разделен си със любима.
Длето от мисли ще дълбай.
Студено ще е - като в зима.
Не изпивай чашата до край!
На дъното тъгата е стаена.
Сърцето после ще ридай.
Душата ще е окадена.
Не изпивай чашата до край!
Тогава любовта до тебе ще застане.
С обич виното раздай,
и в твоите приятели да пламне.
Не изпивай
чашата докрай!
© АНГЕЛ САВОВ Все права защищены