Сърцето ми за кой ли път ме съди
и битката със него е загубена...
До края на живота си ще бъда
виновна за това, че в теб съм влюбена...
Виновна съм, че другите след теб
така и не успях да заобичам.
Виновна съм, че в моето сърце
докрай останах твоето момиче...
Опитвах, но така и не успях
да срещна друга обич по-съдбовна.
Обичах само теб! Това е грях!
Осъдена съм до живот! Виновна!..
© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены