За тях ние често забравяме,
но не помним, че и ние ще остаряваме.
Почитайте нашите дядовци и баби,
че те са болни, слаби,
че те са ни създали,
че често след смъртта им сме разбрали
що са били те за нас.
Това важи за всеки от вас!
© Георги Все права защищены