25 авг. 2007 г., 16:46

Виолисте, засвири ми 

  Поэзия
396 0 2
Виолисте, със своята виола засвири ми,
събери душа ми разпиляна!
Всички ценности погребала,
от всички низости обсебена!

Виолисте, със своята виола засвири ми,
разруши всички скърби и неволи!
Правеха ме те слаба и безмълвна,
омерзяваха ме в танц предсмъртен.

Виолисте, със своята виола засвири ми,
разлей чудни звуци в душа ми нова!
и нощем, с песента на щурците,
и всяко утро... до безкрая... да е щастливо
                                                                     сърцето!



© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??