Стига вече виртуални любови!
Аз имам нужда от доза реалност!
Нима беше малко, че ме отрови,
та ме водиш към онази фаталност...
Слагам край на среднощните чатове,
на флиртове и страстите – грешните.
На гоненица вече да тичаме
изморихме се, край и на песните.
Писна ми от принцове и приказки,
измислени, нереално красиви.
Аз искам мъж, а не малки, питащи
хлапаци. Край на блянове ронливи!
Омръзна ми да гледам букви, вместо
да чувам гласа ти нежен отблизо.
Съжалявам, ама писна ми просто
да си живея живота през пръсти...
© Стефка Георгиева Все права защищены