21 окт. 2009 г., 19:34

Виртуална любов 

  Поэзия » Другая
795 0 3

ВИРТУАЛНА ЛЮБОВ


Потъвам в синевата на очите ти,
планински езера - кристално чисти,
прелестни лазурни небеса -
откривам в тях хиляди слънца!

Озарява ме усмивката ти,
сияйна като утринна  зора
и пленяват  ме ръцете ти
с нежността на птичите крила.

Протягам към теб ръце щастливо,
но докоснах се до стъкло студено,
от монитора надничаш закачливо, 
а аз страдам, че сърцето ти за мен е ледено...


© Лиляна Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??