ВИРТУАЛНА НАРОДНА ДОКТРИНА
Не сме народ, а виртуален мираж –
мираж на рибен морски пасаж…
Не сме народ, а виртуална сган –
панирана риба в тефлонов тиган…
Не сме народ, а виртуална клика,
забравила що е рало, сърп и мотика…
Не сме народ, а виртуален катун,
яко налаган със сателитен бастун…
Не ще бъдем народ, а виртуална мастия –
на глобалната тайна силиконна помия…
И ако вам ви допада тази виртуална забава –
на живот и здраве недейте се вече надява…
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены