Виртуални лъжи - Delete
„Сто красиви лъжи не струват нищо
пред най-грозната истина...”
Достоевски
Повяхнал букет.
Твоите лъжи.
Око на монитор.
Синя умора.
Виртуален образ.
Ранена илюзия.
Мълчи телефонът .
Не помня гласа.
Лъжите във ваза поставям.
Ще разцъфтят красиви бодли.
Най-грозната истина.
© Мариана Харизанова Все права защищены