Вишнев цвят ще завали
във очите ми и ще премежи
погледа, с онова закачливо,
(сякаш снежно),
пощипване по страните...
Ще вървя, упорито напред.
И ще е без значение всяка крачка.
Нагоре. Или...
Може встрани, и защо не?!
Сега важното е да ходя...
За да стигна... до теб.
И ще вали вишнев цвят
във очите ми. И ще ухае
на вишнева пролет.
А по устните ми ще
лепне живителния сок
на ... твоята обич.
© Нели Все права защищены
Зов за обич !