Бях ти ръчен часовник на китката,
гледан само когато потрябва.
Щом получиш каквото си искала,
продължаваш си пътя нататък.
Днес тиктакам сред мрак в чекмеджето,
без права - като всички затворници.
А ти вадиш си пак портмонето,
пред витрината с нови часовници.
автор: Nicky
© Николай Николов Все права защищены