11 июл. 2009 г., 17:37

Визитка 

  Поэзия » Другая
2278 0 40

В тоз живот и аз обичах.

С любим човек щастлива бях.

Дарих живот, любов раздавах,

но скръб ужасна преживях.

 

Но бурите в живота отминават,

със тях си тръгва младостта.

Сега, по-мъдра и спокойна,

това съм аз - зрялата жена.

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??