9 сент. 2010 г., 01:14

Вкусих те 

  Поэзия » Любовная
908 0 5

Имаш вкус на есенно лято

и на пламнала вяра.

Сред хиляди грешни изкушения,

ти си ми любимото.

Разливаш се в мен като кафе с мед,

горчив и сладък до полуда.

Пъстър си като претъпкана гара

и като хищно цвете привличаш.

Обичаш ме като... себе си

и на никой друг не приличаш.

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??