ВКУСНО
В предаването "Вкусно"
голям факир си, Ути,
и чудеса изкусно
ти правиш за минути.
Къде ли не ни водиш:
от Рим, че до Мароко?!
В кулинария бродиш,
като в поле широко.
Аз ти се възхищавам
на майсторството вещо.
Накрай си позволявам
да препоръчам нещо:
"Кат Хитра Петра славен
от приказката стара,
да мож народа гладен
нахрани с твойта пара! "
© Анка Келешева Все права защищены