Всяка ваша роля ви отива,
и театърът е на големия екран,
костюмът лъскав всеки ден се свива,
а вие пак си грабите без срам.
И навяро часовникът на ръката ви тежи,
повече от съвестта ви чиста,
и не може никой нищо да ви каже,
а това е повод за усмивка.
Но да не забравяме как времената се менят
и властта е на сезони,
слънцето и други ще огрее,
а след вас ще си останат мръсните порои!!!
© Велина Все права защищены