,,Дали щастлив е,
мамо, Бог, с мъчения
дарил Сина Си?"
,,Знам ли, чеде, но Синът
Му вля ни Обичта Си!..."
,,Дали щастлив е,
мамо, Бог, с разпятие
дарил Сина Си?"
,,Знам ли,чеде, но Агн'ец
дари ни Любовта Си!..."
,,Дали щастлив е,
мамо, Бог, дарил Сина
Си г'орък... с Възкресение?"
,,Ами, чеде, то Бог-Син
е нашето Спасение!..."
© Стоян Минев Все права защищены