Влюбен
Каква е таз неземна сила,
която стои между нас,
нима в косата ти от свила,
се крие твойта женска власт?!
И в синевата на очите,
магията при нас видях.
Защитата ми бе разбита,
аз щом за пръв път те видях!
Ти ме погледна срамежливо.
Погали ме със нежен глас.
И същността ми горделива,
изпадна сякаш във несвяс!
Разбрах за пръв път, че обичам
и найдох смисъл в това!
Във нов свят стъпих, не отричам
и съм пред теб на колена!
29.07.2015г. Драгойново
© Христо Славов Все права защищены