Господи, колко
съм влюбена!!!
Влюбена в
цветята
и дъгата,
в залезите
и звездите;
влюбена в
дърветата
сред полетата,
и в облаците
и в птиците,
във вълните
на морето
и в зова
на сърцето...
Господи,
колко съм
влюбена
в живота!...
© Лиляна Стойчева Все права защищены
И аз я търся там - в мъжките очи.
Много ми е близко, Лиляна.
Поздравления!