19 февр. 2011 г., 15:03

Влюбена 

  Поэзия » Любовная
791 0 0

Когато ме докоснеш,
всичко сякаш си отива
и оставаш само ти в моята глава.

Прегърнеш ли ме,

се разтапям нежно
под силата на твоята ръка.
Щом устните ти моите докоснат,

тогава спираш ми дъха
и чувствам, сякаш мога... да, аз мога да летя!
Ти ме караш да се смея,
да се радвам на деня.
Когато съм с теб, ми идва да запея.
Погледна ли в очите ти

- започвам да горя.
Кога успя така да ме омаеш?

Кога успя да ме плениш така?
Не знам...

не искам и да зная.
Има ли значение това?
За мене само ти си важен.
За мене ти си всичко на света!

© Теодора Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??