Влюбена съм, влюбена в любовта
колко е красиво, когато обичаш...
чувствам се жива, по - добре от всякога...
да обичам, само това, само това...
Да обичам слънцето, небето, лъчите,
деня, нощта, звездите и не сънувам
пробудена съм в съня, отново се раждам,
отново дишам, отново чувствам,
цветовете на живота, в които си ти...
мечтата ми е живота, защото съм влюбена...
в обятията ти летя, в целувките ти няма
невъзможно, няма време, разстояние...
Има само мигове, дъждове от безкрайности
Живота обичам, и той така ме обича...
Обичам, обичам да рисувам усмивките ти...
да бъда миг от нещо вълшебно и свято...
Влюбена съм, очите ми блестят от мисълта,
във твоя поглед тъй дълбок и искрен...,
а сърцето ми безумно подскача, подскача...
когато се опитам да те опиша в нещо,
което може само да се изразява...
със доброто, когато, когато обичаш...
© Лили Вълчева Все права защищены