23 февр. 2007 г., 08:24

Влюбена в теб 

  Поэзия
1545 0 2

Влюбена в теб

 

 

Моля те, бъди мой

дори само за една нощ.

Дари ме с малко нежност!

Дай ми малко топлина!

 

Ела и ме прегърни силно,

чак да усетя болка.

Дари ме с малко обич!

Дай ми малко сила!

 

Целуни ме нежно,

докосни ме страстно.

Дари ме с парченце живот!

Дай ми малко жар!

 

Не ме оставяй сама

да плача в дългата нощ.

Дари ми малко надежда!

Дай ми малко щастие!

 

Просто бъди до мен!

Искам вечно да те имам!

Дари ми душа влюбена!

Дай ми причина да живея!

© Ивелина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • А...и добре дошла в сайта на откровенците!
  • Според мен е добро като идея,но няма рима и никакъв ритъм!Ако го пооправиш малко може са стане чудесен стих!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??