Когато ме попитат ветровете,
защо оставих зимата да чака
отново да я пусна във сърцето си,
ще кажа,че съм влюбена във лятото.
Да,лятото-това,което носи,
в очите си на слънцето лъчите
и бурите сломява със усмивка.
Докосне ли ме чувствам се обичана.
И всеки път,когато си отива,
от себе си частица в мен оставя-
да може опознала красотата,
душата ми да се превърне в лято!
© Эоя Михова Все права защищены