8 мая 2010 г., 13:05

Влюбена-загубена... 

  Поэзия » Любовная
725 0 0

Влюбена-загубена

 

Колко нощи, колко дни 

скитах се из чуждите земи.

Колко минути, колко часове

търсих те къде ли не.

 

Колко ли надежда аз изгубих.

Защо, за Бога, в теб се влюбих?

Защо те чаках толко денонощия,

любовта над мен ли взе надмощие.

 

Т0чно ти ли ми отне ума,

заради теб ли изоставих аз дома.

Иска ми се да си само сън,

искам от живота ми да си извън.

 

Защо не си като светкавица в небе,

днес те има, утре не.

Но аз знам, че щом  в ума ми влезнеш,

каквото и да правя, няма да излезнеш.

 

© Ивчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??