Тя влюби се в поет от “Откровения”.
Изчете всички негови творения.
Той с порива на вятъра летеше,
тя страдаше и в тъмното не спеше.
Превърна любовта си във колажи,
опитваше се, някак да му каже,
че влюбена е и не се преструва,
че без любов, светът не струва.
Но той, глупакът, все лети,
в илюзии красиви и мечти,
из облаците някъде витае
и за любов, не ще да знае.
© Георги Стоянов Все права защищены