Сънувах те, вървиш до мен
влюбен и смутен,
влюбена съм и аз,
не го крия в този час.
Нежно ме прегръщаш ти,
момче на моите мечти,
щастливи сме, нали,
се питаме с очи.
Влюбени двамата стоим -
"Обичам те!" със устни мълвим,
очите ни са пълни със сълзи,
в душите ни музика звучи.
Ах, как е хубаво така,
моята в твоята ръка,
няма болка и лъжи,
моля се, това да продължи.
Неповторимо чувство в мен гори,
чуваш ли ме, време - спри!
Искам да не е сън това,
а наистина - любовта!
© Мария Все права защищены