Сутрин отвори
очите си красиви.
Погледни с тях
мъжа до теб.
Прекарай поглед влюбен
по голото му тяло.
С пръсти докосни
жадните му устни.
После впий в тях свойте страстни устни,
жадни за целувки.
Поглед влюбен впий в мен,
с твойте прекрасни, влюбени очи.
© Драгомир Костадинов Все права защищены