"Не обичай! Не обичай!" Все това,
си повтарях, след като те срещнах.
Мислех си, пораснала съм за това
и да няма да допусна да се случи нещо.
Всъщност, случиха се хиляди неща.
Сърцето ми тъй влюбено препуска.
Ти към мене, пътя бавно извървя
и сега дори не искам да те пусна.
21.01.2015
© Сияна Георгиева Все права защищены