6 янв. 2012 г., 13:36  

Вместо любовно послание 

  Поэзия » Другая
889 0 5

Какво необичайно виждаш
в това да те помоля
да ми гравираш имената,
когата слеза в гроба.

Да публикуваш за душата
най-хубавата книга,
която ще напишеш скоро,
в която да ме има;

какво необичайно има,
ако една сълзица
заради мен се спре свенливо
на твоята ресница?

 

 

Публекувано във:

  • Алманах Поезия 2021, Буквите, С., 371

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??