15 дек. 2011 г., 11:23

Вместо мен 

  Поэзия
2308 0 13



Слънчев лъч

през прозореца надникна

и в очите ми се спря.

С усмивка благодарна го прегърнах -

знам, че целунал те е

вместо мен.

 

Тази вечер

лунна птица ще се вие

в твоето небе

и гласът ù тъмнината ще разпръсне

с мойта песен - дар

за теб.

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??