Млади,
продадени,
готови.
Усмихнати,
на колене.
Без свян
за свят.
Без светии.
Без богове.
Излъгах.
Божества има.
Власт.
Пари.
Сласт.
Пари.
Нагоре-
Очите.
Сълзи.
Мъка.
Надолу-
Главата.
Изкупление.
От
Грехове
В друг живот.
Нов живот.
Утре...
Или никога...
Край няма.
Промяна.
Няма да дойде.
© С. Р. Все права защищены
Отбрани?
Къде?
Покажи!
Заспали...
Продали
Другари
С лъжи.