http://vbox7.com/play:55314ef7
/За най-търпеливия мъж, когото познавам/
Ти си ми хляба.
Изпивам те на глътки.
Захир в сърцето.
Ти си ми слънце.
Грееш ме нежно с лъчи.
Моят ангел си.
Ти си ми зрънце.
Презимувала вяра.
Жътва богата.
Ти си морето.
Галят ме вълните ти -
две топли ръце.
Ти си музика.
Адажио в душата.
Щурчова песен.
Ти си молитва.
Начало за щастие.
Време за любов.
Ти си ми вяра.
Пазя те в сърцето си.
Апокалипсис.
Ти си пътека,
неизвървяла края.
Моя дилема.
© Жулиета Великова Все права защищены