Последният звънец удари
за сбогом с теб, дванайсти клас,
довиждане, добри другари,
до нови срещи и на добър час!
Разделяме се, по житейската пътека
от утре всеки тръгва сам,
животът ни, дай Боже, лек да е,
изпълнен с огън и със плам.
Каквато и съдба да ни споходи,
дори да се разпръснем по света,
ще си останем като братя родни,
споделяли и радост, и тъга.
И няма като спомен да те носим
в сърцата си, учителко добра,
простила греховете ни, ти просто,
за нас ще бъдеш вечна светлинка.
Хей, я по-весело, не идва края,
да сложим само малка запетая,
и поздравим живота нов:
Довиждане, училище! Добре дошла, любов!
21.05.2007г. Илонка Денчева
Попътен вятър...!
© Илонка Денчева Все права защищены
В училище остават заключени може би най-хубавите и най-милите спомени...
Поздравче!