Воайорско
Слънцето залезе,
твойто време -
идеално за страстта ти по прозорци.
Смешното е, че те виждам,
замъгляваш ми стъклото нощем,
нали навън е минус 20.
Пък на мен ми е горещо,
някак ми е секси да ме наблюдаваш.
Нещо много извратено стана,
пак съм прекалила с розовото нощем.
Само да ти кажа... спя на голо.
Зарад тебе грациозно
скривам стола с дрехи днешни.
Уморена съм и ще заспивам,
с пръст гася ти гледката гореща.
Утре вечер пак ела при свойто
стъклено момиче.
© Мария Чонова Все права защищены
Браво за идеята. с обич за теб.