1 мар. 2009 г., 09:40

Воал 

  Поэзия
727 0 0

Воалът на нощта

          обгръща мисълта,

                                 мечтите и телата ни.

    Воал на мисълта

              замъгля чувствата

                                           и в дните,

                                                       а и в нощите.

         Илюзия за бъдеще,

                         илюзия от минало,

                                                 мъждукане сега.

                                                                     Воалът,  с който  се покриваме.

И мислиме си,

                 като мънички деца,

                                   че май сме станали невидими,

 покривайки

                         изплашената си душа

                                         с прозрачния воал на своята

                                                                                   НЕСИГУРНОСТ.

28.02.09

Сандански

 

© Катя Пачова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??