Водна лилия
Водна лилия – прекрасен блян!
Бисерна вода по теб блести,
погледът ти радостно засмян
като слънце те краси.
Всеки ден разкошна с чуден лик
грееш с нежната си красота.
Омагьосваш ме, но кратък миг
в този свят за теб е радостта.
Ще повехнеш, затова сега
ще те гледам ненаситно аз.
Красотата ти ще задържа
тъй прекрасна като в този час.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены