28 мая 2009 г., 22:01

... Войната... 

  Поэзия
626 0 4

Кому ли е нужна войната?

Тя носи само разруха и смърт.

Черна кръв, попила в тревата,

мъртви тела по прашния път.

 

Невинни жертви взема войната.

Убива таланти, хора безброй.

Без сълзи плачат сърцата,

децата са гладни, без дом.

 

Земята обвита е в пламъци...

Полудял ли е тоз` свят?!

Кажете защо вие, странници,

рая превръщате в ад?!

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??