Доган и Шиши, почнаха война!
Не се разбраха явно в парламента.
Единият е свързан със Москва,
а другият с Магнитски е в момента.
И докторът, от раз се раздели
с етническите нашенци в отбора.
Заплаши, че етническият мир
ще се взриви от Пеевските хора.
А Шиши пък, насъска МВРе
срещу Доган в Боянските сараи!
Чувалите с пари да прибере,
натрупани в блиндираните стаи!
И бившите съратници, добри,
започнаха война на компромати.
Борците за права и свободи
са майстори на подлите похвати.
Навярно ще завърши не добре
враждата между старите ортаци.
За жалост на раята в ДПСе
и търгуващите с гласове юнаци!
Юри Йовев
Септември 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены