Потроших много думи!?
Удавих своите мечти...
И стихове без бой
преминаха през
мойте мисли...!
Споделени само...
с моето сърце.
Колко вътрешни войни
във съзнанието водя.
Боря се с какво ли не!
Даже с най-големите
стихии в мене...
Дето бяха със години
в плен!
Изковани
в невидими окови...
Окови от словесен дим!?
Сега изляха се,
болезнени и страшни?
И стринаха покоя в мен...
© Ангел Все права защищены
Благоря от сърце!!!