Изправи се, пътят продължава
и ще има път, даже и да спреш.
Зная, че сълзите ти в очите натежават,
ала те не връщат станалото днес.
Изтупай си палтото старо
и крачка гордо направи,
велик е този, който става
след падане, дори и да боли.
Времето не чакай, не лекува,
лекува волята да продължим.
Не можем ли да спрем да се преструваме -
от времето все повече ще ни боли.
И нищо, че е късно да се бориш,
борбата е символ на живот.
Да докажеш, че си Някой можеш,
само ако смело продължиш напред.
© Някоя Все права защищены